English   HrvatskiAdresa:

Bulet 8
20235 Zaton Mali
Hrvatska

gsm: +385 98 162 4139
gsm: +385 98 912 4120

Obitelj RadišWeb CountersDobrodošli!

Apartmani ZATON nude Vam 2 potpuno opremljena APARTMANA.
Apartmani se nalaze u privatnoj kući u ZATONU MALOM, samo 8km od starog grada Dubrovnika, 150m od mora i supermarketa, 50m od restorana i autobusne stanice ... apartmani imaju privatni parking, terasu sa pogledom na more i vrt ...

ZATON je maleno naselje na obali istoimenog zaljeva u Dubrovačkom primorju, 8 km sjeverozapadno od Dubrovnika. Gospodarska je osnova poljodjelstvo, vinogradarstvo, maslinarstvo, ribarstvo i turizam. Na magistralnoj je prometnici (M2, E65). U blizini je i TRSTENO, malo mjesto udaljeno 14 km od Dubrovnika, poznato po svom Arboretumu.

DUBROVNIK - grad jedinstvene političke i kulturne povijesti (Dubrovačka Republika, Gradski statut iz 1272.), svjetski poznate spomenične baštine i ljepote (upisan u UNESCO-ov registar svjetske kulturne baštine) - jedan je od najatraktivnijih i najpoznatijih gradova Sredozemlja. Uz izuzetne prirodne ljepote i očuvanost baštine, Dubrovnik je grad iznimno bogate turističke ponude. Grad hotela, prelijepe okolice, zavidnoga ekološkog standarda i turističke dorečenosti privlačan je u svako godišnje doba.

Uživajte u prirodi i Mediteranu kakav je nekad bio ...
Dubrovnik Dubrovnik Uvala Zaton Zaton Mali
Apartmani Zaton Pogled iz apartmana Plaža Šetalište uz more
..:: design by : www.pro-web-design.tk ::..         ..:: copyright © 2008 - Apartments Zaton ::..